Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /srv/vhost/enricijoana.net/home/html/qgammon/php/mCampio.php on line 17

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /srv/vhost/enricijoana.net/home/html/qgammon/php/mCampio.php on line 28
Dies Q
Logo Gammon Els dies-Q

0-Introducció.

Els Dies-Q neixen a la temporada 2002 amb l'esperit de fomentar l'intercanvi entre el jugadors de Q-gammon per mitjà de les partides amistoses puntuables, on els participant es fan un desafiament amistós en forma de partides lliurement concertades.

Sempre que sigui possible, es procurarà fer un dia-Q cada mes, la data s'anuciarà prèviament.

1-Partides amistoses puntuables.

Qualsevol jugador podrà proposar a un altre la realització d'una partida amistosa que serà puntuable si s'omple el full d'acta de partida. En aquest cas tindrà efectes sobre els PJ, l'Elo i el torneig a la regularitat de l'any en curs.

El full de l'acta s'haurà d'omplir abans d'iniciar el matx amb el nom de tots dos participants i a quants punts es concerta. Un cop acabat el matx s'anotarà el resultat i tots dos jugadors el signaran. Si algun dels dos jugadors encara no tenia puntuació al rànquing haurà de possar a l'acta el seu nom i primer cognom i començarà la partida emb un Elo de 1500 i PJ de 0.

Els fulls d'acta aniran numerats per a saber per quin ordre s'han de comptabilitzar.

2-Comptabiltzació dels PJ i l'Elo i trofeu a la regularitat.

Si el dia-Q hi ha en marxa un altre torneig se seguirà el següent criteri:
    Si a l'altre torneig encara no s'ha complertat la primera ronda, totes les partides del dia-Q es comptabilitzaran abans de les del torneig en curs. En cas contrari totes les partides del dia-Q es contabilitzaran després de finalitzar el torneig en curs.

Les partides es consideraran jugades per ordre ascendent del número de l'acta.

A efectes de la condició de mínim de campionats jugats per a ser canditad a rebre el trofeu a la regularitat, haber jugat 50 o més PJs de dies-Q dins d'un any comptarà com si s'haguès jugat un campionat. Només un campionat pot ser convalidat per mitjà d'aquest mecanisme.


Regles i reglamentsRegles i reglaments
Pàgina d'iniciPàgina d'inici

CSS Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Powered by PHP